Извънредно положение

Дистанционен режим на работа за екип ПАСОСС

В отговор на наложените в страната извънредни мерки за ограничаване на вирусната инфекция, въвеждаме дистанционен режим на работа за екип ПАСОСС. Промените се отнасят само до връзките по телефона. Нашата отзивчивост и отговорност остават непроменени.

Моля, до второ нареждане, спазвайте точно следния регламент за връзка с нас относно пакет ПАСОСС, в рамките на нормален работен ден:

Електронни документи (web-базирани приложения) 0888817544
Счетоводство, Работни заплати (desktop приложения) 0877954605
Регистрация, лицензи, права, фактури, плащания 0885464408
Избирайте ТОЧНИЯ НОМЕР за всеки ваш проблем,
телефонните линии са СПЕЦИАЛИЗИРАНИ !

Телефонът на клиента 070017353 също работи, но поради програмираната верига преносочвания, свързването е по-бавно (8-10 сигнала свободно). Той може да се ползва само за Регистрация, лицензи, права, фактури, плащания.

Напомняме ви, че много удобна и без никакви ограничения за ползване си остава, както и досега, комуникацията ни през тикет-системата (Zen Ticket), чат и e-mail.


ПАСОСС ЗЕН ЕлектрониксНие ясно съзнаваме, че този период от годината е най-напрегнатият и най-отговорният в работата на счетоводителя. Затова сме решени да положим максималните възможни усилия и да ви предоставим своевременно помощта, от която имате нужда.

Нека свършим съвместната ни работа качествено и навреме, в условията на толерантност и добронамереност!

Коментари са забранени.