Как да подпиша Договора за сервиз с КЕП?

Уважаеми потребители,

jsignpfgВие вече имате сериозен опит с ползването на електронен подпис (КЕП) по принцип при работата с НАП, НОИ, банки и други институции. Сигурни сме, че няма да ви затрудни и електронното подписване на Договора за абонаментно сервизно обслужвана на пакет ПАСОСС. След старателен анализ, подбрахме за вас два лесни и безплатни варианта, които са базирани върху две популярни десктоп базирани приложения за подписване на файлове във формат PDFJSignPDF и Adobe Reader XI. По-подробно описание и сравнение между тях ще намерите в тази статия (в случай, че решите да направите сами избора между двата).

На тези от вас, които нямат инсталиран на компютъра си софтуер за електронно подписване на файлове или имат, но не се чувстват достатъчно уверени в работата с него, предлагаме варианта JSignPDF. Инсталацията и подписването са тази удобна и лесна програма, са описани стъпка по стъпка тук.

Оставаме на разположение за помощ и подкрепа, но вярваме, че ако следвате внимателно инструкцията, ще се справите сами лесно и бързо!

Честито Богоявление!

Богоявление

Пожелаваме на всички здраве и късмет през Новата 2017 година!

Екип ПАСОСС

Коментари са забранени.